Kırlent Modelleri

Kırlent Modelleri

Kırlent Modelleri  

     Rey Home ile evinizdeki şıklığı tamamlamak ister misiniz? Öyleyse kırlent modellerimize göz atın.  

     Bazen her şey gözümüze aynı görünür evimiz, eşyalarımız bizlere sıkıcı, demode gelmeye başlar. Aslında yapacağımız ufak bir değişiklik kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayabilir. Böyle zamanlarda Rey Home kırlentleri kurtarıcınız olsun. Yenilikçi, minimalist ve şık kırlentlere sahip olarak evinize farklılık katın.  

     Hem tarzımızı yansıtmasını hem de konforlu bir alan olmasını istediğimiz evlerimizin de bir ruhu vardır. Ve gerçekten yaşadığı hissedilen evlerin dekorasyonu için sadece mobilyalar yeterli değildir, eşyalarınıza tarz ve canlılık kazandıran şey aksesuarlarınızdır. Bu nedenle özgün tasarımları ve geniş ürün yelpazesiyle salon, bahçe ya da mutfak gibi dilediğiniz her alanda kullanabileceğiniz kırlent modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.  

Kırlent Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler  

Kumaş türü Satın alacağınız kırlentin kumaşına dikkat etmelisiniz. Pamuklu kumaşlar zamanla tiftiklenmeye yol açtığından tercihlerinizde alt sıralara almanızda fayda var. Rey Home kırlentleri ise süet kumaştan imal edilmiş olup nem emme ve zamanla sarkma ihtimali  düşüktür. 

Kullanım alanı Kırlenti nerede kullanacağınız onun şeklini, rengini, boyutunu ve desenini belirlemeniz açısından kilit noktadır.  

Desen Evinizin dekorasyonuna uygun olarak düz veya baskılı kırlentler tercih edebilirsiniz. Rey Home kırlentlerinin baskısında kullanılan boyalar Oeko-Tek Standard 100 sertifikasına sahip olup insan ve hayvan sağlığına herhangi bir zararı bulunmamaktadır.  

Boyut Kırlent ölçülerinin kanepenize uygun olup olmadığına dikkat edin.  

Uyum Seçtiğiniz kırlentler evinizin ahengine uygun olsun. Gözünüzü yormayacak, zevkinize hitap edecek aksesuarlar tercih etmelisiniz.      

     Rey Home olarak zamanımızın büyük çoğunluğunu geçirdiğimiz evlerimizde ayaklarınızı uzatıp günün yorgunluğunu atarken tebessüm etmenizi istiyoruz ve böylesi konforlu bir alanı inşa etmeniz için gereken her şeyi bir tık kadar uzağınıza taşıyoruz. 

Bloga dön