NEVRESİM

Yatak ürünleri denince akla ilk olarak birbirinden farklı renk ve desenleriyle nevresimler gelmektedir. Genellikle yastık kılıfı ve çarşaf ile takım halinde satışa sunulan nevresimler esasen yorgan kılıfı işlevi görmektedir. Elbette diğer materyallerle birlikte desen ve renk bütünlüğünün sağlanması daha şık bir görünüm oluşturacaktır. 

     Uyku kalitenizi etkileyen birçok etmen bulunmaktadır:  

  • Seçtiğiniz yatak minderinin vücudunuza uygunluğu 
  • Yastığınızın ince/kalın veya yumuşak/sert oluşu 
  • Tercih ettiğiniz yorgan veya pikeniz  
  • Ve tabii ki tüm bu materyalleri geçirdiğiniz kılıflar yani nevresim takımları  

     Rey Home sizlerin zevkine hitap edebilmek adına hem klasik hem de modern çizgilere sahip olan düz ya da desenli canlı veya soft renk seçenekleri bulunan birçok farklı tarzda nevresim tasarlamıştır. Tek ve çift kişilik ölçü seçenekleri bulunan nevresimlerimize ister kendi yatak odanız isterseniz de çocuk veya misafir odanız için göz atabilirsiniz.  

    Nevresim seçerken bir diğer dikkat etmeniz gereken husus ise nevresimin kumaş türüdür. Yaz aylarında genellikle keten kumaşlar tercih edilirken kışları tercihinizi pamuklu kumaşlardan yana yapmanız yararınıza olacaktır. Rey Home nevresimleri ise kaliteli kumaş yapısı sayesinde uykuda geçirdiğiniz tüm sürede vücudunuzun hava almasını sağlar. Böylece hem sağlıklı hem de ferah bir uyku süresi geçirirsiniz. 

     Ev tekstili denince vazgeçilmez markalardan biri olan Rey Home, evindeki her bir parçanın birbirinden şık olmasını dileyenlerin tercihidir. Sizler için gerek doğanın canlı renklerinden ilham alarak gerekse minimalizm akımının öncülüğünde ilerleyerek eşsiz tasarımlara imza attığımız ürünlerimizi incelemeyi unutmayın! 

Bloga dön