AHŞAP KİTAPLIK

Bulunduğu yeri güzelleştirenlerden olmak için Rey Home'dan şaşmayın!  

     Salonunuzda, odanızda ya da ofisinizde dağınık şekilde duran kitaplarınızı derli toplu bir hale getirmek için mini organizer görevi gören ahşap kitaplığımızı tercih edebilirsiniz. Elbette çalışma odanızda veya salonunuzda bulunan büyük kitaplıkların işlevini göremez fakat Rey Home'un ahşap kitaplığı o an üzerinde çalıştığınız konu hakkındaki kaynak kitaplarınızı ya da başucu kitabım dediğiniz sizin için önemli olan ve hep gözünüzün önünde durmasını istediğiniz kitapları yerleştirmede harika bir işlevselliğe sahip olabilir.  

     Ürün elinize demonte bir şekilde ulaşır fakat bu sizi korkutmasın çünkü kurulumu oldukça kolaydır. Paket içerisinde kullanım kılavuzu alyen ve vidalar bulunmaktadır. Rey Home ahşap kitaplık, 1. sınıf MDF malzeme kullanılarak üretilmiş olup lazer kesime sahiptir.  Yüksekliği 40, derinliği 17 cm olan ahşap kitaplığımızın maksimum kullanım boyutu 17 x 40 x 58 cm iken minimum kullanım boyutu 17 x 40 x 36,5 cm'dir.  Ayrıca ürünümüzü kitaplık olarak kullanabileceğiniz gibi organizer şeklinde kullanmayı da tercih edebilir, dilediğiniz dekoratif ürünü üzerinde sergileyebilirsiniz. Çok yer kaplamamasına rağmen kullanışlı bir ürün olan ahşap kitaplığın zarif tasarımıyla evinize hoşluk katacağından emin olabilirsiniz. 

Rey Home Ahşap Kitaplık/Organizer Avantajları 

     Evinize modern ve minimal bir hava katacak olan ahşap kitaplığımızın pek çok avantajı bulunmaktadır. 

  • Portatif yapıya sahiptir.  
  • Sabitleme gerekliliği yoktur. 
  • Fonksiyonel bir üründür. 
  • Fazla yer kaplamaz. 
  • Şık görünüme sahiptir. 
  • Dayanıklıdır. 
  • Kolay kurulum özelliği bulunmaktadır. 
  • Boyutları ayarlanabilir özelliktedir. 

     Rey Home eşsiz tasarım ve kaliteye sahip ürünleri ile hayatınızı güzelleştirmeye en çok vakit geçirdiğiniz ev ve ofislerinizden başlamak istiyor. Sizler için büyük bir titizlikle hazırladığımız diğer ürünlerimizi de incelemeyi unutmayın! 

Bloga dön