PİKE

     Yatak odası tekstilinin en önemli parçalarından biri de şüphesiz pike takımlarıdır. Önceleri sadece bahar ve yaz aylarında kullanılan pikeler günümüzde her mevsimde kullanılabilmektedir. Yazları ferah tutan hafif yapısı sayesinde çokça tercih edilen pike, takım halinde alınabileceği gibi tek olarak da kullanılabilir. Kışın da olsa kalın yorganların, ağır battaniyelerin altına girmek istemeyen kişiler için yazlık pikelere oranla daha kalın yorgana göreyse hafif kalan mevsimlik pikeler kurtarıcı bir parça olmaktadır. 

     Günümüzde herkesin ihtiyacına uygun olarak günlük, çeyizlik, lohusalık, çocuk veya genç odasına özel, otantik, yazlık, kışlık, bahar mevsiminden izler taşıyan, tek kişilik, çift kişilik, daha parlak veya daha soft, düz renkli, desenli, pamuklu, keten veya saten gibi birçok pike modeli mevcuttur. Tüm bunlar Rey Home’un kalitesiyle birleşince size sadece zevkinize uygun olanı seçmek kalır. 

     Direkt olarak uyku kalitenizi buna bağlı olarak da sağlığınızı etkilediğinden pikenin üretildiği kumaşın kalitesi sizin için önemli bir ölçüt olmalıdır. Satın almak istediğiniz pikenin %100 pamuk kumaştan üretilmiş olmasına dikkat etmelisiniz. Unutmamalısınız ki aldığınız ürünün çekme yapması veya renginin solması kumaş kalitesiyle doğrudan orantılıdır.  

     Rey Home pikeleri nefes alan yapısı sayesinde sizlere ferah bir uyku çekme imkânı sunar. Dilerseniz yatak örtüsü olarak da kullanabileceğiniz pikelerimiz sizlerin beğenisini kazanabilmek için özenle tasarlanmıştır. Odanızın dekorasyonuna uygun olarak istediğiniz tonlarda seçebilir, evinize şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. Pikelerimizin kırışmayan yapısı sayesinde çirkin bir görünümden ve ekstra ütü derdinden kurtulmuş olursunuz. Nem emen dokusu ile de uyku sırasında terleseniz dahi rahatsız olmazsınız.  

     Tek veya çift kişilik olarak satışa sunduğumuz pike modelleri arasında tercih yaparken ürün ölçülerinin yatağınıza uygun olduğundan emin olmanız önemlidir. Ayrıca ürün bakımını kullanım talimatına uygun olarak yapmanız herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamanızı sağlar.  

Bloga dön