Nevresim Takımı

     Düzenli bir uykunun hayattaki tüm stres yönetiminde faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Peki ya böylece daha genç kalmanıza olan mucizevi etkisini?  

     Rahat bir uyku için iyi bir nevresim takımı şart. Hayatımızın üçte biri gibi önemli bir kısmını uykuda geçiriyoruz ve bu süreyi en verimli hale getirmek bizim elimizde. Rey Home ürettiği nevresim takımlarıyla kaliteyi ve şıklığı bir arada sunar. Nasıl ki insan bedeni uykusunda bile kusursuz bir saat gibi işlemeye devam ederse Rey Home nevresim takımları da siz uykudayken sizin için çalışmaya devam eder. Nasıl mı? Nitelikli kumaş dokusu sayesinde vücudunuzun uyku boyu hava almasını sağlar. Esnek ve ferah tutan kumaş yapısıyla rahat bir uyku çekmenize yardımcı olur.   

     Nevresim Takımı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

  1. Kumaş türü: yaz aylarında keten, kış mevsiminde pamuklu kumaşlar tercih etmelisiniz. Hava geçiren ve aynı zamanda dayanıklı bir kumaş türü seçmeniz faydanıza olacaktır. 
  1.  Ürün ölçüsü: Nevresim takımları tek kişilik veya çift kişilik olmak üzere boyutlandırılır. Ürünü sepetinize eklediğinizde boyutlarına  tekrar göz atmanız olası bir karışıklığı engeller. 
  1. Tasarım: Aldığınız ürün ne olursa olsun sadece maddesel yararlarına değil ruhunuza hitap etmesine de önem verin. Rey Home tasarım ekibi olarak birbirinden şık takımlarla her birinizin zevkine hitap edebilen bir ürün yelpazesi ortaya çıkarmayı amaçladık. Canlı renkler ve birbirinden özel desenlerle oluşturduğumuz nevresim takımlarıyla yatak odanızda güzelliği hissedin. 

Rey Home, hayatınızın geri kalan üçte ikilik kısmını da önemsiyor. Uyanık olduğunuz saatler için de kaliteden vazgeçmeyin ve diğer ürünlerimize de göz atın. 

Bloga dön