MÜSLİN BATTANİYE

Doğal ve sağlıklı bir yaşam sürmek senin elinde. 

     Dünyanın en eski dokuma kumaşlarından biri olan müslin, doğal ve sağlıklı bir yapıya sahiptir. Bu sağlıklı dokusu en hassas ve korunmaya en çok ihtiyacı olan bebeklerimiz için en ideali olduğunu göstermektedir. Nitekim en eski medeniyetlerden biri olan Mısır'da, bebekleri kundağa sarmak için kullanılması da zamana meydan okuduğunun göstergesidir. Rey Home müslin battaniyeleri ise hem yetişkin hem de bebeklerin kullanımına uygundur.   

     Dört katmanlı iplik sistemiyle dokunmuş %100 pamuklu müslin battaniyeler ile doğallığın konforunu hissedin. Yumuşacık, hafif ve nefes alan yapısı sayesinde yaz aylarında ferah hissetmenizi sağlayan Rey Home müslin battaniyelerini, kış aylarında da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sıvı emilimi sağladığından ne kadar kalın olursa olsun terletmez böylece hasta olmanızı engeller.  

     Rey Home müslin örtüleri banyo havlusu, yatak örtüsü, pike, battaniye, beşik battaniyesi, bebek arabası örtüsü ya da bebek battaniyesi gibi birçok alanda kullanabileceğiniz harika birer kurtarıcıdır.  

     Hassas ve alerjik bir cilde sahipseniz Rey Home cilt dostu müslin battaniyeleri tam size göredir. %100 pamuklu kumaşıyla olası tüm tahrişlerden korunmanızı sağlar. 

     Yıllarca kullanabileceğiniz sağlam bir battaniyeye sahip olmak istiyorsanız battaniyelerimizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Narin bir görüntüye sahip olsa da oldukça dayanıklı bir üründür. 

     Oldukça kullanışlı bir ev tekstil ürünü olan müslin battaniyeler, kendiniz veya sevdikleriniz için mükemmel bir hediyeye dönüşebilir. 

Bloga dön