ÇARŞAF

     Yatak odası tekstil ürünleri deyince akla ilk gelen ürünlerden biri de çarşaftır. Odanızın dekorasyonunu etkileyen birbirinden güzel çarşaf takımları için Rey Home’dan şaşmayın. 

     Hayatımızın büyük bir kısmını etkileyen uykumuzun kalitesini belirleyen birçok etmen vardır. İyi bir uyku çekmediğimiz gecenin sabahında güne enerjimiz düşük, yorgun, uykusuz ve hatta baş ağrısı ile başlayabiliriz. Oldukça tatsız olan bu durumdan korunmak için yatak kalitenizden yastığınıza, kullandığınız yorgandan pikeye, odanızda tercih ettiğiniz renklerden çarşafınıza varana kadar birçok şeyi ince eleyip sık dokumalısınız.  

     Rey Home’un kalitesiyle ön plana çıkmış çarşaf takımları ile güne pozitif ve enerjik başlamanız mümkün.  

Size en uygun olan çarşafı seçebilmek için: 

  • Ürün özelliklerini inceleyip hangi kumaş türünden yapıldığına bakmanız önemlidir. Pamuklu kumaşlar hem doğal ve sağlıklı olması hem de yazın da kışın kullanılabilir olması açısından daha sık tercih edilir. Dayanıklılığıyla bilinen keten kumaşlar ise sıcak yaz günlerinin kurtarıcı parçası olduğundan genelde yaz aylarında tercih edilmektedir. 
  • Renklerin enerjimize olan etkisi bilinen bir gerçektir. Bu nedenle çarşafınızın renginin ruhunuza iyi gelen ve zevkinize hitap eden kısacası sizi mutlu edecek özellikte olması oldukça yararlıdır. 
  • Tercih yaparken ürünün boyutlarının sizin yatağınıza uygun olması kullanım kolaylığı sağlar. Rey Home çarşafları tek ve çift kişilik olmak üzere satışa sunulmaktadır. Ayrıca lastikli çarşaflar tercih ederek çarşaf sermenin bir işkence olmaktan çıkıp pratik bir işlem haline gelmesini sağlayabilirsiniz. 
  • Satın aldığınız ürünün renk ve deseninin önemli olduğundan bahsetmiştik ama aynı zamanda hepimiz bu renk ve desenin kalıcı olmasını isteriz. Ayrıca hem kendiniz hem de sevdikleriniz için özenle seçtiğiniz çarşaflarda kullanılan boyaların toksik madde içermemesi sağlık açısından önemlidir. Rey Home’a ait hiçbir üründe sağlığa zararlı madde kullanılmadığından içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. 
  • Ürünü yıllar boyu ve herhangi bir deformasyona uğramadan kullanabilmek için etiketinde bulunan kullanım talimatına uygun olarak hareket etmelisiniz. 
Bloga dön