BORNOZ TAKIMI 

Banyo sonrası ıslanan ve gözenekleri açıldığından hassaslaşan cildin kurulanmasını sağlamak amacıyla kullanılan bornoz takımları, kadın, erkek ve çocuklar için ayrı olarak üretilen banyo ürünleridir. Model, renk ve kumaşına göre sınıflandırabileceğimiz bornoz takımları herkesin zevk ve ihtiyacını karşılayabilecek çeşitliliğe sahiptir. Bornozlar hem tek halde hem de takım olarak satın alınabilmektedir.  

Kumaşlarına göre bornoz takımları

  • Havlu 
  • Müslin 
  • Penye  
  • Bambu 
  • Poliüretan(Pelüş) 
  • Kadife 
  • Şile Bezi 

gibi çeşitlere sahiptir.  

Bu kumaşların hepsinin birbirinden farklı özellikleri bulunmaktadır. Su emiş gücü, antibakteriyel oluşu, yumuşaklığı, kuruma hızı, ince/kalın oluşu gibi pek çok özelliği bulunan bornoz takımlarını istek ve ihtiyacınıza yönelik olarak dilediğiniz kumaştan tercih edebilirsiniz. Ayrıca bornozlarda rahat kullanım açısından bir büyük beden tercih etmenizde yarar vardır.  

Bornoz takımlarının modelleri ise uzun, kısa, kapüşonlu ve askılı gibi çeşitlere sahip olabilmektedir. Renk açısından bakıldığında ise her zevke hitap edebilecek renk çeşitliliği bulunan bornoz takımlarında genellikle solma sorunu yaşamamak adına beyaz rengin tercih edildiği görülmektedir. Bornoz takımlarının kullanım talimatına uygun olarak temizlenmesi ürünün kullanım ömrünü etkileyen faktörlerdendir. Bornoz takımlarının genellikle 30 derecede çamaşır suyu kullanmadan yıkanması tavsiye edilmektedir.  

Rey Home bornoz takımları hem kalitesi hem de sade- şık görünümüyle gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Bornoz takımlarımız hassas cilt yapıları için uygun olup dört katmanlı %100 pamuklu kumaştan imal edilmiştir. Bazı bornozlar zaman içerisinde yıkama oranına da bağlı olarak sertleşme yapabilmektedir. Rey Home bornoz takımları ise kullanım talimatına uyulduğu takdirde hem sertleşme yapmaz hem de su emiş gücünü kaybetmez.  

Bloga dön