BATTANİYE MODELLERİ 

Ev tekstil ürünlerinin vazgeçilmez markası Rey Home, evinize sıcaklık katacak birbirinden özel battaniye modellerini sizlerin beğenisine sunuyor.  

Serin bahar aylarında ya da soğuk kış gecelerinde sıkça ihtiyaç duyacağınız battaniyelerin kalitesinden emin olmalısınız. Kaliteli bir battaniyeden beklentilerimiz ise genellikle dayanıklı, doğal, yumuşak ve şık olması yönündedir. Rey Home battaniye modelleri ise tüm beklentileri karşılayacak nitelikte üretilmiştir. Battaniyelerimiz birbirinden hoş tasarımlarıyla ev dekorasyonunuzun tamamlayıcısı olacaktır. Dilerseniz oturma odanızda, kanepenizin üzerinde dilerseniz de yatağınızın üzerinde kullanabilir, mobilyalarınızı yenilemeden evinizin havasını değiştirebilirsiniz.  

%100 doğal malzemeden üretilen Rey Home battaniyeleri, hem toksinleri yok eder hem de yumuşacık yapısıyla günün stresinden arınmanızı sağlar ve siz gevşerken vücudunuz serotonin salgılamaya başlar. Tüylenme ve dökülme yapmayan battaniye modellerimiz terletmeyen ve cildi tahriş etmeyen bir yapıdadır.  

Günümüzde tasarımdan ölçü ve kumaş türüne varıncaya kadar pek çok battaniye modeli bulunmaktadır. Çeşit bu denli çok olunca sizin için en uygun battaniyenin hangisi olduğuna karar vermek de zorlaşabilmektedir. Bilinçli bir seçim için öncelikle battaniye üretiminde sıkça kullanılan kumaş türlerine bakmalısınız.  

  • Yün Battaniye: Bağışıklığa ve romatizmaya iyi geldiği bilimsel olarak kanıtlanan yün battaniyeler kışın sert geçtiği yerlerde yaşayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Rey Home Woolmark Saf Yün Battaniyelerini tercih ederek hem sağlıklı hem de oldukça dayanıklı bir ürüne sahip olabilirsiniz.  
  • Pamuklu Battaniye: Alerjik bir bünyesi olanlar için ideal battaniye modeli pamuklu olanlardır. Nefes alan yapısı, yumuşaklığı ve konforlu oluşu sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilir. Sizin de tercihiniz pamuklu battaniyeden yanaysa Rey Home Yishu Pamuklu Battaniye modeline göz atmalısınız.  
  • Kaşmir Battaniye: Yünlü battaniye modellerinden biri olan kaşmir battaniye zarif görüntüsüyle vazgeçilmeziniz olacak. Keşmir keçisinin tüylerinden elde edilen battaniye dünyanın en sıcak tutan modellerinden biri olarak kabul edilmektedir. Rey Home Mila Kaşmir Throw Battaniye modeline göz atmayı unutmayın.  

Ayrıca battaniyeler sentetik, vellux ve polar gibi daha birçok kumaştan üretilebilmektedir. 

Battaniye seçerken dikkat etmeniz gerekenler en genel manasıyla ölçü, kumaş ve tasarımdır.  

  • Ölçü: Battaniyeler, tek- çift kişilik ya da king size gibi farklı ölçü çeşitlerine sahiptir. Kullanmak istediğiniz alana göre battaniye ölçünüzü belirleyebilirsiniz.   
  • Kumaş: Battaniyenizin kumaşını sıcağı ne kadar sevdiğinize ve alerjik olup olmama durumunuza göre belirlemelisiniz. 
  • Tasarım: Günümüzde battaniyeler sadece ısınmak amacıyla değil aynı zamanda ev dekorasyonunu tamamlamak için de kullanılmaktadır. Evinize ve tarzınıza en çok yakışacağını düşündüğünüz battaniye modellerine Rey Home ile tek tıkla sahip olabilirsiniz. 
Bloga dön