Battaniye Modelleri

      Rey Home battaniyelerinin mutlulukla bir ilgisi olmalı.  

     Kaliteli bir battaniyenin altında kıvrılıp uyuduğunuzda serotonin hormonu salgıladığınızı biliyor muydunuz? 

     Havaların serinlemeye başlamasıyla birlikte evimizin vazgeçilmez parçası olan battaniyelere ihtiyaç duymaya başlarız. Görüntüsüyle içinizi, yumuşacık dokusuyla bedeninizi ısıtacak battaniye modelleri şimdi Rey Home'da.  

     Battaniye seçerken kriterleriniz arasında dayanıklılık, şıklık ve doğallık varsa doğru adrestesiniz. İster kanepede TV karşısında ister yatağınızın üzerinde isterseniz de kamp yaparken yanınızda kısaca dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.  

     Battaniyelerimiz, doğal kaynaklı malzemeden üretildiği için toksinleri yok eder. Sıcak tutar ancak vücudunuzun ihtiyacından fazla olan ısıyı vermez böylelikle sizleri hasta olmaktan korur. 

     Rey Home Woolmark saf yün battaniyeleri, teninizle temas ettiğinde sıcaklık verir, olumlu bir his uyandırır. Ayrıca yün battaniyelerin bağışıklığa ve romatizma ağrılarına iyi geldiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Faydaları elbette sadece bunlarla sınırlı değildir, Rey Home saf yün battaniyeleri, kullanan kişileri rahatlatıp yorgunluk hissini üzerinden atmasına da yardımcı olmaktadır.  

     Doğru Battaniye Seçimi 

• Tek- çift kişilik veya king size battaniyeler mevcuttur, bu nedenle seçtiğiniz battaniyeyi sepetinize eklerken ölçülerine dikkat ediniz. 

• Seçeceğiniz battaniyenin dokusu çok önemlidir, astım gibi alerjik bir rahatsızlığınız bulunuyorsa yün battaniyeler sizin için uygun olmayabilir. 

Battaniyeler, soğuk kış günlerinde ısınmanıza yardımcı olmasının yanı sıra ev dekorasyonunuz için de önemli parçalardır. Rey Home battaniyeleri geniş renk skalasıyla evinizdeki şıklığı tamamlamanızı sağlar. 

Battaniye seçiminde konforunuz önceliğiniz olsun.  

• Satın almaya karar verdiğiniz battaniyelerin temizleme koşullarına dikkat edip size en uygun olanı tercih etmelisiniz. 

Bloga dön