BATTANİYE ÇİFT KİŞİLİK 

Soğuk kış gecelerinin vazgeçilmezi olan battaniyeler hem ısınmanıza hem de ev dekorasyonunuza katkı sağlamaktadır. Battaniyelerin pek çok kullanım alanı olması sebebiyle yorgana göre çok daha işlevsel olduğu söylenebilir. Çünkü battaniyenizi yatak veya koltuğunuzun üzerine serebilir, kahvenizi yudumlayıp kitabınızı okurken, belki film seyrederken üzerinize alabilir ya da kampa giderken yanınızda götürebilirsiniz.  

Bir battaniyenin beklentinizi karşılaması için kaliteli, dayanıklı, sağlıklı ve şık olması yeterlidir. Rey Home ise sizler için birbirinden özel tasarımlara sahip üstün kaliteli çift kişilik battaniyeler üretmektedir. Rey Home çift kişilik battaniyeleri %100 doğal olmakla birlikte hem yumuşacık yapısıyla hem de sıcacık dokusuyla gözdeniz olacak. Hassas cilt yapısına sahip olanların da rahatlıkla kullanabileceği kalitede üretilen çift kişilik battaniyelerimiz terleyip hasta olmanızı da engeller.  

Çift Kişilik Battaniye Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz? 

  • Kumaş: Yün, pamuk, kaşmir, vellux, polar ve sentetik gibi pek çok malzeme kullanılarak üretilebilen battaniyeleri satın alırken kumaş türüne ve dokusunun cildinize ne denli uyumlu olacağına dikkat etmelisiniz. 
  • Ölçü: Battaniye modelleri tek- çift kişilik ya da daha büyük ölçüde üretilebilmektedir. Battaniyenizi satın alırken ölçüsünün kullanmak istediğiniz alana uygun olduğundan emin olmalısınız.  
  • Renk/ Desen: Doğru battaniye seçmek sağlığınız ve uyku kaliteniz açısından elbette önemlidir fakat çift kişilik battaniyenizin dekorasyonunuzu tamamlamasına da özen göstermelisiniz. Yatak odanızda veya salonunuzda yakalayacağınız şıklık için Rey Home’un birbirinden eşsiz tasarıma sahip battaniye modellerinden yararlanabilirsiniz.    

Kampanyalardan haberdar olmak, ürün görsellerimizi ve dekorasyon fikirlerimizi detaylıca incelemek için bizi sosyal medya adreslerimizden takip etmeyi unutmayın.  

Bloga dön